Hvorfor en blog?

På beboerrepræsentationens årlige generalforsamling i sidste måned kan man rolig sige, at vi ikke sprængte budgettet på indkøb af drikkevare til de fremmødte beboere.

Beboerrepræsentationen har med sine forskellige mennesker bag roret i årevis lavet et kæmpe stykke arbejde for at skabe ordentlige forhold for de mennesker der bor i ejendommen. Tidligere har der været skrevet referater om arbejdet og der har været en blog der fortalte om hvad der skete – og der var stor tilslutning til arbejdet og mange folk til de årlige møder.

Efterhånden som kampen om vores byfornyelse, vandforsyninger og varmeleverance og slåsserier med restauranterne er ved at være kæmpet til ende er informationsstrømmen døet ud .. og viden og måske interessen for beboerrepræsentationens arbejde ser ud til at være for nedadgående.

Og når der ikke længere kommer information ud om det arbejde der rent faktisk foregår, ja så ender man med 3 fremmødte til årets møde.

Det vil vi gerne lave om på og derfor er der blevet skabt denne blog og en tilhørende facbook side, så vi vil opfordre alle beboere til at melde sig til, så du nemt og bekvemt kan følge med i det der sker i den ejendom du bor i.

 

Reklamer

Om beboerrepraesentation

Carltonkarreenbeboer er en blog for - og om beboerne i Carltonkarreen på Halmtorvet, på Vesterbro i København
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s